Sony Honami ar putea avea o versiune mini, lansare probabilă la IFA Berlin 2013

Autor:  | Publicat în:  Sony 865 ori
<b>Sony Honami ar putea avea o versiune mini, lansare probabilă la IFA Berlin 2013</b>Se pare că cei de la&nbsp;Sony&nbsp;lucrează la o versiune mai compactă a smartphone-ului&nbsp;Sony Honami. Device-ul s-ar putea numi&nbsp;Honami Mini&nbsp;și se presupune că va concura direct cu iPhone 5S. Honami va fi un smartphone high-end care va...

Se pare că cei de la Sony lucrează la o versiune mai compactă a smartphone-ului Sony Honami. Device-ul s-ar putea numi Honami Mini și se presupune că va concura direct cu iPhone 5S. Honami va fi un smartphone high-end care va avea în dotare un senzor foto de ultimă generație și posibila dată de lansare este 4 septembrie, zi în care va începe conferința IFA 2013 din Berlin.

 
Un raport al celor de la VR-Zone afirmă că Honami Mini va fi genul de device compact pe care toți utilizatorii android îl așteaptă, cu aceleași specficații hardware ca și vârful de gamă, și nu o versiune mid-range ca seria Galaxy Mini a celor de la Samsung. Sony Honami Mini va concura cu iPhone 5S, dar și cu celelalte telefoane "Mini". Despre iPhone 5S se zvonește că va veni un ecran de 4 inch, la fel ca și predecesorul său.
 
Potrivit publicației ne putem aștepta ca display-ul lui Honami Mini să măsoare undeva între 4 - 4.3 inch și să aibă un procesor Qualcomm Snapdragon 800. Camera nu va fi aceeași de pe Honami, dar performanța ei va fi foarte asemănătoare. Chiar dacă lansarea unui astfel de device are sens, momentan trebuie să tratăm totul ca pe un zvon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×