Apple primește 5 brevete pentru design și unul pentru proiectoare integrate pe iPad și iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 728 ori
<b>Apple primește 5 brevete pentru design și unul pentru proiectoare integrate pe iPad și iPhone</b>Plouă cu brevete în ultimele zile, astfel că după ce Samsung și-a etalat posibile dispozitive flexibile prin brevete și documente oficiale, e rândul celor de la Apple să ne uimească. Ei pun accentul pe designuri noi și... proiectoare. &nbsp;...

Plouă cu brevete în ultimele zile, astfel că după ce Samsung și-a etalat posibile dispozitive flexibile prin brevete și documente oficiale, e rândul celor de la Apple să ne uimească. Ei pun accentul pe designuri noi și... proiectoare.

Compania din Cupertino tocmai a primit câteva brevete pe care le solicitase cu ceva vreme în urmă și dacă tot vorbim despre proiectoare, vă reamintesc că în 2009 Apple a oferit indicii cu privire la posibila integrare a unui astfel de device pe un terminal iOS. în martie 2010 apăreau și brevete cu privire la un sistem de proiectare în rețea, iar în luna aprilie a aceluiași an a ieșit la iveală un proiect ce implică un MacBook cu proiector integrat.

Apple primește 5 brevete pentru design și unul pentru proiectoare integrate pe iPad și iPhone

Noile brevete fac referire la proiectoare pico pe terminale iOS, inclusiv iPhone și iPad. Sunt menționate și gesturi aici și interpretarea lor în spații întunecate, în timpul unei prezentări. Aici ne ducem cu gândul la posibila achiziție a firmei din spatele lui Kinect, despre care am afla recent. în altă ordine de idei, Apple a mai primit și 5 brevete pentru design, care acoperă carcasa lui Macbook Pro, SSD-ul lui MacBook Pro, două elemente de interfață iOS și Apple Magic Mouse.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×