HTC One Înfățișat și În varianta neagră, Într-o nouă imagine

1.390 ori
<b>HTC One Înfățișat și În varianta neagră, Într-o nouă imagine</b>începe deja să pară sigur faptul că HTC M7, noul flagship al companiei taiwaneze va purta numele oficial de HTC One. și dacă până acum am văzut telefonul pe alb/gri, ei bine astăzi aruncăm o privire asupra variantei de culoare neagră, prin...

începe deja să pară sigur faptul că HTC M7, noul flagship al companiei taiwaneze va purta numele oficial de HTC One. și dacă până acum am văzut telefonul pe alb/gri, ei bine astăzi aruncăm o privire asupra variantei de culoare neagră, prin intermediul scăpării din imaginea de mai jos.

Ca de obicei scurgerea de informații vine de la @evleaks, autor a multe alte isprăvi de acest gen și o sursă sigură când vine vorba de terminale nelansate încă. Vă reamintesc că pe 19 februarie HTC are un eveniment de anvergură programat, în cadrul căruia ar putea prezenta noile terminale M7/M4/G2. Nu descoperim vreun detaliu nou în această imagine și remarcăm din nou prezența unui difuzor sus și a unuia jos, în concordanță cu zvonurile că HTC ar pregăti un nou sistem de sonorizare pentru flagship-ul său.

Dacă ne luăm după orașul afișat pe ecran, aceasta ar putea fi versiunea americană de telefon, în vreme ce varianta albă era cea europeană, având Londra afișată pe ecran. Despre HTC One știm că ar trebui să sosească în SUA prin toți cei 4 mari operatori locali și să fie dotat cu un display Full HD de 4.7 inch, CPU quad core de 1.7 GHz Snapdragon și un preț de 200 de dolari prin operatori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×