Motorola X Phone ar putea sosi cu noi funcții software, create special de către Google

1.092 ori
<b>Motorola X Phone ar putea sosi cu noi funcții software, create special de către Google</b>Deși Motorola X Phone nu ar fi un telefon Nexus, au apărut recent zvonuri că acest smartphone ar putea primi câteva funcții software speciale de la Google. Din câte știm noi doar un Nexus Phone are acest privilegiu, iar dacă un handset Motorola ar...

Deși Motorola X Phone nu ar fi un telefon Nexus, au apărut recent zvonuri că acest smartphone ar putea primi câteva funcții software speciale de la Google. Din câte știm noi doar un Nexus Phone are acest privilegiu, iar dacă un handset Motorola ar avea parte de așa ceva, ideea de telefon Nexus și-ar cam pierde sensul.

Vă reamintesc că acest X Phone ar urma să sosească la Google I/O 2013 în mai și ar putea fi primul terminal cu Android Key Lime Pie la bord, sau unul dintre primele. Sursa acestei scurgeri de informații a vorbit cu Telstra, un operator australian și a aflat că X Phone va reprezenta o revoluție la capitolul software. Ideea este de a integra serviciile Google cum nici un alt producător de telefoane nu o face. Se pare că Google ar fi lucrat la acest proiect de ceva vreme, contrazicând astfel postarea de job descoperită recent, care oferea indicii cu privire la X Phone.

Dacă sunteți curioși, ei bine există și zvonuri despre specificațiile acestui flagship Motorola. Ele includ un display de 4.7 sau 5 inch, Full HD și cu design edge to edge, Android 5.0 drept OS, procesor quad core, camera de 12 megapixeli și baterie de 3300 mAh. Credeți că va fi acest model o reușită sau va rămâne doar un Droid RAZR anonim?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×