HTC One Într-o nouă imagine de presă, cu un spate mai interesant ca oricând

1.733 ori
<b>HTC One Într-o nouă imagine de presă, cu un spate mai interesant ca oricând</b>Peste doar 3 ore vom afla în sfârșit cum arăta și cum se mișca cel mai nou smartphone HTC, cunoscut deocamdată sub numele de cod HTC One sau HTC M7. Până atunci așteptați-vă la scăpări de ultim moment, cum este și cea de față. Vedeți mai...

Peste doar 3 ore vom afla în sfârșit cum arăta și cum se mișca cel mai nou smartphone HTC, cunoscut deocamdată sub numele de cod HTC One sau HTC M7. Până atunci așteptați-vă la scăpări de ultim moment, cum este și cea de față. Vedeți mai jos o nouă imagine de presă cu telefonul, ajunsă pe web prematur, prin intermediul unui site francez.

Tot ce știam până acum despre telefon se confirmă odată cu sosirea acestei imagini și mi se pare interesant faptul că handsetul pare ușor curbat din profil, foarte subțire și are acel design interesant în zona camerei. Nu prea înțeleg rostul acelei dungi de deasupra camerei, un indiciu poate că acesta nu e terminalul real, ci doar o randare a unui fan. De remarcat și difuzoarele stereo ale telefonului, plasate în partea superioară și inferioară pentru a crea o experiență audio deosebită.

HTC One

Vă reamintesc că acest smartphone se presupune că ar rula Android Jelly Bean 4.1.2 cu interfața HTC Sense 5.0 aplicată peste și că ar avea un ecran de 4.7 inch, cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, plus un procesor quad core Snapdragon S4 la 1.7 GHz. La bordul său se afla și 2 GB RAM, o cameră de 13 MP cu tehnologie Ultrapixel și o baterie de 2.300 mAh, dacă informațiile de până acum sunt reale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×