HTC ar putea lansa două tablete azi, posibil model/modele cu Ubuntu!

1.339 ori
<b>HTC ar putea lansa două tablete azi, posibil model/modele cu Ubuntu!</b>După cum bine știți deja, HTC are astăzi un eveniment oficial programat la Londra, în cadrul căruia va prezenta telefonul HTC One/M7 și poate și o tabletă nouă. Ei bine, dacă ne uităm cu atenție mai mare la imaginea postată de HTC pe...

După cum bine știți deja, HTC are astăzi un eveniment oficial programat la Londra, în cadrul căruia va prezenta telefonul HTC One/M7 și poate și o tabletă nouă. Ei bine, dacă ne uităm cu atenție mai mare la imaginea postată de HTC pe Instagram, descoperim sub acele huse formele a două tablete, posibil una de 7 inch și una de 10 inch.

între timp, o privire pe Ubuntu.com ne arată ceva foarte interesant: o numaratoare inversă care se va opri la ora 18:00 a României, cu o oră după ce HTC face prezentarea de la Londra. Ubuntu menționează că e vorba de o tabletă, deci probabil lansează Ubuntu OS în versiunea pentru tablete. Peste doar 5 ore vom vedea ce are HTC de prezentat și dacă luăm în calcul toate acele huse, ei au multe device-uri noi, poate chiar și un phablet.

http://www.ubuntu.com/

O tabletă HTC cu Ubuntu sună interesant, deși parcă nu aș dori astfel de experimente după atât de mult timp trecut de la debutul unei tablete HTC. Rețineți că de la Flyer și Jetstream încoace HTC a stat departe de segmentul tablete. Nu ar fi exclus să vedem și un model Windows RT sau Windows 8 sau poate chiar tableta HTC Quattro, care se zvonea că o vom vedea anul trecut la MWC 2012, dar nu s-a mai concretizat.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×