HTC One M10 (Perfume) ar putea oferi un senzor foto Sony IMX377 de 12 megapixeli cu focalizare laser

1.007 ori
<b>HTC One M10 (Perfume) ar putea oferi un senzor foto Sony IMX377 de 12 megapixeli cu focalizare laser</b>LlabTooFer este un nume cunoscut &icirc;n lumea dezvoltatorilor de ROM-uri bazate pe Android, persoană ce astăzi are noi informații despre viitorul flagship HTC. Aparent noul terminal denumit HTC Perfume (One M10), va adopta o cameră foto principală...

LlabTooFer este un nume cunoscut în lumea dezvoltatorilor de ROM-uri bazate pe Android, persoană ce astăzi are noi informații despre viitorul flagship HTC. Aparent noul terminal denumit HTC Perfume (One M10), va adopta o cameră foto principală de 12 megapixeli cu autofocus și telemetru laser.

Senzorul în cauză este un modul Sony IMX377 de 12 megapixeli, același regăsit în acest moment pe terminale ca Huawei Nexus 6P, respectiv LG Nexus 5X. Pentru pasionații de fotografii selfie, taiwanezii se pare că vor opta pentru o cameră frontală Samsung S5K4E6 de 5 megapixeli, senzor ce vine cu tehnologia consacrată UltraPixel.

Detaliile de astăzi sosesc la scurt timp după ce aflam că HTC One M10 s-ar putea lansa mai degrabă în cadrul unui eveniment ce va avea loc în Londra pe data de 11 aprilie. Probabilitatea ca noul model să fie lansat aici este destul de mare, Londra fiind locul în care pe 25 martie 2014 era lansat și HTC One M8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×