HTC One M10 se dezvăluie în prima imagine scăpată de @evleaks, renunţă la logo-ul HTC din zona frontală

1.766 ori
<b>HTC One M10 se dezvăluie în prima imagine scăpată de @evleaks, renunţă la logo-ul HTC din zona frontală</b>Scriam recent că sunt surprins de faptul că HTC One M10 nu a avut parte de scăpări, mai ales &icirc;n condiţiile &icirc;n care ştim mai totul despre Galaxy S7, iar LG G5 şi iPhone 7 au avut şi ele parte de multe leak-uri. Iată că nici flagshipul...

Scriam recent că sunt surprins de faptul că HTC One M10 nu a avut parte de scăpări, mai ales în condiţiile în care ştim mai totul despre Galaxy S7, iar LG G5 şi iPhone 7 au avut şi ele parte de multe leak-uri. Iată că nici flagshipul HTC nu putea scăpa de ochiul scrutător al lui @evleaks, iar Evan Blass a publicat pe Twitter imaginea de mai jos.

Ea reprezintă telefonul HTC One M10, care pare a combina designul lui HTC One A9 cu cel al unui model Desire, dacă mă întrebaţi pe mine. Din start se remarcă faptul că a dispărut acea bandă cu logo HTC de sub ecran, criticata pe ultimele modele din seria One M. Remarcăm şi o creştere în lăţime faţă de One A9 şi faptul că avem un difuzor pentru convorbiri de mari dimensiuni, dar şi o cameră frontală impresionantă, care conform zvonurilor ar veni cu stabilizare optică.

Butonul Home cu scanner de amprente are acum formă ovală şi nu de dreptunghi cu colturi rotunjite că pe HTC One A9. Observam şi rama metalică mai solidă şi butonul Power cu zimţi, în stil One A9. Difuzoarele BoomSound sunt de negăsit, iar sursa scăpării vorbeşte şi despre un ecran Quad HD de 5.1 inch la bord, un procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM şi slot microSD, plus HTC Sense 8.0 aplicat peste Marshmallow.

Va reuşi acesta să fie un rival solid pentru LG G5 şi Samsung Galaxy S7? Doar timpul ne va da răspunsul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×