Cofondatorul Vector Watch, Radu Georgescu e invitat să ţină un discurs la Universitatea din Stanford, în cadrul unor discuţii despre antreprenoriat (Video)

Autor:  | Publicat în:  Vector 738 ori
<b>Cofondatorul Vector Watch, Radu Georgescu e invitat să ţină un discurs la Universitatea din Stanford, în cadrul unor discuţii despre antreprenoriat (Video)</b>Succesul lui Vector Watch, un smartwatch realizat de un startup rom&acirc;nesc a atras atenţia şi celor de la Universitatea din Stanford, care l-au invitat pe Radu Georgescu, unul dintre fondatorii Vector să ţină un discurs cu cateva zile in urma....

Succesul lui Vector Watch, un smartwatch realizat de un startup românesc a atras atenţia şi celor de la Universitatea din Stanford, care l-au invitat pe Radu Georgescu, unul dintre fondatorii Vector să ţină un discurs cu cateva zile in urma.

Antreprenorul Radu Georgescu a lansat GECAD Software în 1992, o companie specializată în producţia şi distribuţia de soluţii software. El s-a ocupat de vânzarea tehnologiei RAV Antivirus către Microsoft în 2003, iar în 2010 a contribuit la vânzarea companiei GECAD Payment către grupul sud african Naspers. În 2014 el investea jumătate de milion de euro în startupul Vector, care a creat Vector Watch şi a lansat la nivel global o colecţie de ceasuri inteligente.

Vector Watch,

Vector Watch a debutat anul trecut, cu un design elegant şi o durată de viaţă a bateriei de 30 de zile. El sosea în oferta Orange România în exclusivitate, pentru ca apoi să ajungă şi la retailerii locali. Ceasul are două versiuni, una cu ecran circular numită Luna şi varianta Meridian cu display dreptunghiular. Device-ul e compatibil cu iOS, Android şi Windows Phone şi costă de la 349 euro în sus, oferind numeroase versiuni de materiale si culori.

El poate monitoriza numărul de paşi, de calorii arse şi distanţa parcursă, dar şi calitatea somnului. În clipul de mai jos puteţi vedea prezentarea lui Radu Georgescu la Stanford, în care a detaliat evoluţia proiectului Vector şi se pare că ceasul a fost şi prezentat pe scurt în aula universităţii. Recent acest smartwatch a primit şi funcţii de socializare şi suport pentru aplicaţii Evernote, Nest şi de muzică, toate acestea printr-o actualizare software.

Radu Georgescu - Vector Watch - Romania - Stanford Engineering - Jan 25 2016 from Burton Lee

Cei care deţin termostate Nest, pot controla încălzirea locuinţei folosind acest device. Popularizarea gadgetului contribuie şi la promovarea startupurilor autohtone deci ne bucură să vedem prezentarea de la Stanford.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×