HTC One M8 disecat de iFixit, e foarte greu de reparat (Video)

4.078 ori
<b>HTC One M8 disecat de iFixit, e foarte greu de reparat (Video)</b>Orice terminal proaspăt lansat trece prin obișnuita disecție de la iFixit, astfel încât putem afla ce componente are la interior și cât de ușor de reparat este. Astăzi e rândul lui HTC One M8 să treacă prin acest test, iar rezultatele nu sunt...

Orice terminal proaspăt lansat trece prin obișnuita disecție de la iFixit, astfel încât putem afla ce componente are la interior și cât de ușor de reparat este. Astăzi e rândul lui HTC One M8 să treacă prin acest test, iar rezultatele nu sunt chiar bune.

iFixit a aflat că acest model e destul de greu, dacă nu chiar imposibil de reparat, nu fără a-l duce la un service specializat. Nici primul One nu stătea mai bine, cu un scor de 1 din 10 la reparabilitate, cel mai mic posibil. Totuși HTC One M8 obține 2 din 10, dar nu înseamnă că stă cu mult mai bine. Spre exemplu, din cauza amplasării componentelor va fi nevoie să scoateți toată placă de bază dacă vreți să înlocuiți bateria.

HTC One M8 disecat de iFixit, e foarte greu de reparat (Video)

Iar dacă e nevoie de înlocuirea ecranului ar fi nevoie de o dezasamblare totală a handsetului. Contribuind negativ la procesul de reparare al handsetului e și stratul abundent de lipici folosit pentru placa de bază. Ar fi interesant să vedem un duel între acest model și Galaxy S5 la ușurință de reparare, deși ceva îmi spune că S5 ar stă mai bine.

​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×