BlackBerry Windermere, un device cu tastatură touch cu gesturi speciale

808 ori
<b>BlackBerry Windermere, un device cu tastatură touch cu gesturi speciale</b>BlackBerry OS 10.3 a ajuns pe web zilele trecute și odată cu el au apărut și câteva detalii despre un device neanunțat încă. Cunoscut sub numele de cod Windermere, acest nou venit suporta gesturi speciale de control pe zona touch, unele care...

BlackBerry OS 10.3 a ajuns pe web zilele trecute și odată cu el au apărut și câteva detalii despre un device neanunțat încă. Cunoscut sub numele de cod Windermere, acest nou venit suporta gesturi speciale de control pe zona touch, unele care amintesc chiar de un touchpad.

Windermere ar fi un handset cu ecran de 4.5 inch și cu densitate de 452 dpi. Printre geturile suportate de tastatură hibrid de pe handset se numără și "tap", swipe în jos, swipe în sus pentru a valida un cuvânt sau swipe stânga pentru a șterge un cuvânt. Avem și touch sus, jos și touch plus mutare. Asta înseamnă că practic întreaga zonă a tastaturii devine un uriaș trackpad.

Mă gândesc dacă nu cumva această zonă touch va fi separată de ecran, sau eventual inclusă în spate după modelul lui PS Vita și al unui telefon Pantech lansat cu luni în urmă. Oare va avea succes acest format experimental?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×