Următoarea versiune Android ar putea fi axată pe funcții business/enterprise

Autor:  | Publicat în:  Android 776 ori
<b>Următoarea versiune Android ar putea fi axată pe funcții business/enterprise</b>întotdeauna înainte de lansarea unui nou iOS sau Android abundă speculațiile cu privire la funcțiile sale și noile opțiuni. Acum au început să apară și zvonuri despre următorul Android, pe care îl așteptam peste maxim 2 luni. &nbsp; Se pare...

întotdeauna înainte de lansarea unui nou iOS sau Android abundă speculațiile cu privire la funcțiile sale și noile opțiuni. Acum au început să apară și zvonuri despre următorul Android, pe care îl așteptam peste maxim 2 luni.

Se pare că el va fi axat pe segmentul enterprise și business, conform unor apropiați de planurile Google. Creatorii lui Android și-au dat probabil seama că în mediul corporate se folosesc mai degrabă modele Windows Phone sau iOS, încrederea în securitatea lor fiind mai mare. Dacă luăm în calcul aici și zvonul că până și Barack Obama va trece la Android, Google are toate motivele să umble partea enterprise a platformei sale mobile.

Noul release Android ar permite aplicațiilor să ceară propria metodă de autentificare, astfel că unele apps ar putea cere autentificare biometrică. O altă abordare ar fi salvarea datelor pe chipuri securizate, iar un aspect de care Android chiar are nevoie este administrarea de la distanță, cu funcții remote native cât mai bune.

Cum vă suna un Android mai bine securizat?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×