HTC One M8 În varianta roșie (Ruby Red) disponibil acum pe piața din China la un preț de 644$

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.141 ori
<b>HTC One M8 În varianta roșie (Ruby Red) disponibil acum pe piața din China la un preț de 644$</b>După ce acum câteva luni, mai precis în luna mai, aveam ocazia să aruncăm o primă privire asupra unor fotografii ce prezentau varianta roșie a lui HTC One (M8) prin intermediul lui @evleaks, și după ce operatorul american Verizon anunța oficial...

După ce acum câteva luni, mai precis în luna mai, aveam ocazia să aruncăm o primă privire asupra unor fotografii ce prezentau varianta roșie a lui HTC One (M8) prin intermediul lui @evleaks, și după ce operatorul american Verizon anunța oficial această versiune sub denumirea Glamour Red, iată că acum device-ul în cauză apare în magazinele din China.

Unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața chineză, și anume JD.com (Jingdong Mall), afișează un preț de 644$ pentru varianta roșie a lui One M8. Aflăm că în China această versiune poartă denumirea Ruby Red, în timp ce varianta comercializată de către Verizon se numește Glamour Red.

Cu toate acestea, nu există nici o diferență între cele două modele. Primim același display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core de 2.3 GHz, 2 GB RAM, 16 sau 32 GB de stocare, slot microSD de până la 128 GB, o cameră duală de 4 ultrapixeli și o cameră secundară de 5 megapixeli. HTC One (M8) mai este disponibil și în variantele de culoare: Gunmetal Gray, Glacial Silver și Amber Gold.

Prețuri HTC One (M8) în România:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×