Apple și IBM anunță un parteneriat istoric, care va aduce iOS În zona enterprise

674 ori
<b>Apple și IBM anunță un parteneriat istoric, care va aduce iOS În zona enterprise</b>Dacă e un segment în care Apple nu pătrunde prea ușor, acela e cel enterprise, în care produsele Windows încă au succes. Astăzi aflăm că IBM și Apple au încheiat un parteneriat, prin care și segmentul business/professional devine mai...

Dacă e un segment în care Apple nu pătrunde prea ușor, acela e cel enterprise, în care produsele Windows încă au succes. Astăzi aflăm că IBM și Apple au încheiat un parteneriat, prin care și segmentul business/professional devine mai accesibil pentru compania din Cupertino.

E drept ca și ultimii ani Apple începuse să capete o ușoară creștere în zona enterprise, marile firme pornind programe de tip "Bring Your Own Device", dar creatorul lui iPhone și iPad vrea o cotă mai mare. IBM este un nume mare pe piața soluțiilor enterprise, mai ales când vine vorba de servere pentru cloud storage. Prin noul parteneriat, IBM va aduce peste 100 de soluții enterprise pe platforma iOS, ajutând propulsarea companiei conduse de Tim Cook în această zonă selecta.

IBM va putea cu această ocazie să vândă și închirieze device-uri iOS care vin cu aplicații enterprise și business adaptate nevoilor clienților. Va exista și o optimizare a soluțiilor cloud pentru platforma iOS, iar avantajul pentru IBM e că li se va deschide o piață ce include sute de milioane de terminale, dintre care probabil milioane sunt folosite în companii mari, unele chiar din topul Fortune 500.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×