Terminalele Allview vor sosi cu aplicația navigationala Sygic preinstalata; Vine și cu navigație offline!

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.475 ori
<b>Terminalele Allview vor sosi cu aplicația navigationala Sygic preinstalata; Vine și cu navigație offline!</b>Allview a anunțat în această săptămână ca telefoanele și tabletele sub brandul sau vor fi primele care vor avea preinstalat softul navigațional Sygic. Această soluție este cunoscută la nivel mondial, mai ales pentru faptul că oferă navigare...

Allview a anunțat în această săptămână ca telefoanele și tabletele sub brandul sau vor fi primele care vor avea preinstalat softul navigațional Sygic. Această soluție este cunoscută la nivel mondial, mai ales pentru faptul că oferă navigare offline.

Sygic vine cu o interfață intuitivă și ghidare audio și video, iar el nu necesită conexiune la Internet. Softul și hărțile sunt actualizate permanent și gratuit. Aflați că hărțile 3D oferite prin această soluție au acoperire globală, iar ele includ și puncte de interes, precum restaurante, cafenele și atracții turistice.

Terminalele Allview vor sosi cu aplicația navigationala Sygic preinstalata; Vine și cu navigație offline!

Sygic poate fi și personalizat cu puncte de interes preluate de pe portaluri ca TripAdvisor, Booking.com sau Hotels.info. De asemenea puteți importa puncte de interes de pe Internet, sub forma unui set de date care conține coordate GPS. Sygic a fost alături de Allview încă din 2007, când au dezvoltat primul GPS românesc, iar parteneriatul continuă și azi.

Utilizatorii de terminale Allview pot testa softul gratuit timp de 30 de zile, apoi pot opta pentru achiziționarea pachetului complet de navigație.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×