Allview V2 Viper X Unboxing + Concurs de Crăciun: primul telefon Allview cu port USB Type-C vine într-o nuanţă festivă (Video)

4.042 ori
<b>Allview V2 Viper X Unboxing + Concurs de Crăciun: primul telefon Allview cu port USB Type-C vine într-o nuanţă festivă (Video)</b>Iată că a venit momentul unui nou unboxing şi respectiv al unui nou concurs. De această dată scoatem din cutie telefonul Allview V2 Viper X, pe care &icirc;l puteţi c&acirc;ştiga la concursul nostru de Crăciun. V-am prezentat deja modelul V2...

Iată că a venit momentul unui nou unboxing şi respectiv al unui nou concurs. De această dată scoatem din cutie telefonul Allview V2 Viper X, pe care îl puteţi câştiga la concursul nostru de Crăciun. V-am prezentat deja modelul V2 Viper, lansat împreună cu V2 Viper X, iar acum al doilea handset e aici.

Avem de-a face cu obişnuita cutie sub formă de prismă a seriei Viper, în care se află smartphone-ul, ce costă 1.249 lei. Lansat în octombrie, acest model vine la pachet cu căşti, încărcător, cablu USB, manual şi folie protectoare pentru ecran, dar şi un cod Bitdefender Mobile Security, plus bateria. Telefonul este unul dual-SIM şi măsoară doar 7.2 mm în grosime.

Allview V2 Viper X, continutul cutiei

Allview V2 Viper X cântăreşte 155.3 grame şi integrează un display de 5.5 inch 720p cu protecţie Gorilla Glass 3 şi panou AMOLED. La bord se afla un procesor octa core 64 bit de 1.3 GHz, 16 GB stocare, 1.5 GB RAM şi slot microSD cu suport pentru până la 128 GB. În spatele terminalului se află o cameră de 13 megapixeli, în vreme ce în fată avem un senzor de 5 MP.

Allview V2 Viper X Unboxing

Smartphone-ul rulează Android 5.1, vine cu sport 4G LTE şi se remarcă prin faptul că integrează un port USB Type-C. El este de altfel şi primul telefon Allview cu acest tip de port. Designul său glossy şi auriu iese în evidenţă aici şi telefonul ar arăta excelent lângă globurile din bradul de Crăciun. Pentru a putea să îl plasaţi acolo, trebuie să participaţi la concursul de mai jos.

Iată regulile.

  1. Vizitaţi pagina de produs pe Allview.ro
  2. Like la pagina de Facebook Allview
  3. Postaţi comentariu la articol de unboxing/review cu răspuns la întrebarea "ce culoare apreciaţi cel mai mult pentru un telefon? De ce?"
  4. Share public pe contul personal de Facebook la articol unboxing/review

Cele 4 capturi trebuie trimise la adresa concurs@mobilissimo.ro cu subiect "Crăciun Allview V2 Viper X Mobilissimo.ro", plus numele vostru real, numărul de telefon şi adresa. Tragere la sorţi va avea loc pe data de 25 decembrie la ora 21 prin random.org. [FORUM]

Allview V2 Viper X, prețuri actualizate:

Allview V2 Viper X Video Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×