HTC One M8 primește o ediție "tatuată" PHUNK

1.172 ori
<b>HTC One M8 primește o ediție "tatuată" PHUNK</b>Pentru cei care vor să iasă în evidență printre purtătorii de HTC One M8 în buzunar există acum o ediție "tatuată" a telefonului, realizată în colaborare cu studioul artistic PHUNK din Singapore. PHUNK este primul partener HTC din cadrul...

Pentru cei care vor să iasă în evidență printre purtătorii de HTC One M8 în buzunar există acum o ediție "tatuată" a telefonului, realizată în colaborare cu studioul artistic PHUNK din Singapore. PHUNK este primul partener HTC din cadrul inițiativei "Here's to Creativity", campanie desfășurată pe parcursul acestui an.

Ideea este de a colabora cu diferite studiouri și artiști neconvenționali pentru a conferi handseturilor HTC un nou look, unul artistic. PHUNK abordează în cazul lui HTC One M8 o gravare cu laser a carcasei, împodobind spatele din metal al telefonului cu un model ce mă duce cu gândul la tatuajele din emisiunea Miami Ink sau LA Ink de pe Discovery. Cei de la PHUNK au lansat și o serie de wallpaperuri care să se potrivească cu gravarea de pe spate, mizând pe același motiv tribal, ca să zic așa.

HTC One M8 primește o ediție "tatuată" PHUNK

Aflați că telefoanele HTC One M8 PHUNK vor fi disponibile în ediție limitată (cateva zeci de unitati) și ar putea fi oferite doar ca premiu în cadrul concursurilor viitoare HTC. Sunt tare curios și cât de mult va ieși în relief un astfel de model aplicat carcasei și ce alți artiști vor mai colabora cu HTC pe viitor. Poate niște creatori de grafitti sau artă urbană din New York?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×