Presupuse imagini cu phabletul "iPhone 6L" apar pe web; Vine cu baterie de 2915 mAh

970 ori
<b>Presupuse imagini cu phabletul "iPhone 6L" apar pe web; Vine cu baterie de 2915 mAh</b>Ultimele săptămâni ne-au adus o avalanșă de imagini cu iPhone 6, însoțite de detalii, speculații, randari și alte leakuri. E vorba despre versiunea de 4.7 inch a noului iPhone, în vreme ce varianta de 5.5 inch nu a primit la fel de multă...

Ultimele săptămâni ne-au adus o avalanșă de imagini cu iPhone 6, însoțite de detalii, speculații, randari și alte leakuri. E vorba despre versiunea de 4.7 inch a noului iPhone, în vreme ce varianta de 5.5 inch nu a primit la fel de multă atenție. Azi însă, lucrurile se schimbă și vedem și imagini cu phabletul Apple.

Blogul chinez Apple Daily a pus mâna pe o serie de fotografii cu ceea ce pare a fi următoarea generație de iPhone, în versiunea de 5.5 inch. Noul model este mai lat decât cel de 4.7 inch și este numit de către sursa "iPhone 6L". El include o baterie de 2915 mAh, un upgrade serios față de unitatea de 1810 mAh, pe care ar include-o iPhone 6 de 4.7 inch sau cea de 1560 mAh de pe iPhone 5s.

Apple iPhone 6L

Vă reamintesc că nu e foarte clar încă dacă phabletul va fi gata și el de lansare pe 9 septembrie, atunci când Apple ar avea programat debutul lui iPhone 6. Multă vreme s-a zvonit că versiunea cu diagonală mai mare va suferi întârzieri din cauza dificultăților procesului de producție. Designul panoului de display de pe iPhone 6L este identic cu cel al lui iPhone 6, cu tot cu colțuri rotunjite, doar dimensiunile sale fiind mai mari.

Pe lângă aceste leakuri vedem și imagini cu placa de bază a noului handset. Va fi el gata de prezentare peste 3 săptămâni?

Apple iPhone 6L

Apple iPhone 6L

Apple iPhone 6L

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×