HTC One M8 va fi lansat oficial În România În prima parte a lunii aprilie

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.376 ori
<b>HTC One M8 va fi lansat oficial În România În prima parte a lunii aprilie</b>Lansat acum mai puțin de o săptămână în cadrul unui eveniment dual ce a avut loc în Londra și New York, noul HTC One M8 va poposi cât de curând și în România, mai precis în prima parte a lunii aprilie, moment în care cei de la HTC vor avea...

Lansat acum mai puțin de o săptămână în cadrul unui eveniment dual ce a avut loc în Londra și New York, noul HTC One M8 va poposi cât de curând și în România, mai precis în prima parte a lunii aprilie, moment în care cei de la HTC vor avea un eveniment special de lansare pe plan local a device-ului.

După cum bine știți, am participat la evenimentul de lansare ce a avut loc în Londra, loc de unde v-am adus un mic hands-on preview și o mulțime de imagini cu terminalul în cauză. Aflați că HTC One M8 va ajunge și la operatorii români cu doar o zi înainte de debutul comercial global a lui Samsung Galaxy S5 ce va avea loc pe 11 aprilie.

HTC One M8 va fi lansat oficial În România În prima parte a lunii aprilie

Deși HTC One M8 încă nu apare în stocurile operatorilor din România, am putut arunca o privire chiar astăzi asupra prețurilor practicate de către retailer-ul eMAG.ro ce oferă terminalul și cu o serie de abonamente de date Vodafone.

De asemenea, în cursul săptămânii trecute, marii retaileri din România au anunțat disponibilitatea lui HTC One M8. Aceștia au stabilit un preț asemănător de aproximativ 3.100 lei pentru versiunea de 16 GB ce este disponibilă în trei variante de culoare: gri, argintiu și auriu.

Prețuri HTC One M8:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×