Noi imagini cu iPhone 6 provin direct din fabrica Foxconn; Vom avea o cameră ieșită puțin În afara carcasei?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.818 ori
<b>Noi imagini cu iPhone 6 provin direct din fabrica Foxconn; Vom avea o cameră ieșită puțin În afara carcasei?</b>Am asistat la o serie de scăpări legate de iPhone 6 în ultima vreme, semn că undeva la un laborator sau o fabrică un angajat e tare vorbăreț. Am văzut aici probabile dimensiuni ale handsetului, în vreme ce aici&nbsp;a apărut o schiță cu iPhone...

Am asistat la o serie de scăpări legate de iPhone 6 în ultima vreme, semn că undeva la un laborator sau o fabrică un angajat e tare vorbăreț. Am văzut aici probabile dimensiuni ale handsetului, în vreme ce aici a apărut o schiță cu iPhone 6c. Azi vedem și un design nou pentru zona din spate a telefonului, care aduce o nouă abordare a camerei.

în ultima vreme am aflat că iPhone 6 ar putea măsura doar 7 mm în grosime, iar Apple vrea neapărat să subțieze handsetul și ar putea face sacrificii de ordin estetic pentru asta. Spre exemplu, producătorul din Cupertino ar putea scoate puțin senzorul camerei în afară, cum se vede în aceste imagini. Aparent ele provin chiar de la fabrica Foxconn, deci tindem să credem că sunt reale.

iPhone 6

Evident, acesta poate fi doar un prototip sau o unitate de test și nu avem deci garanția că handsetul va exista. Nu pot spune că asta va afecta negativul utilizatorii, mai ales că am reușit să trecem peste camera uriașă ieșită în evidență pe Lumia 1020 și dacă îmi amintesc bine și HTC One X avea o cameră destul de protuberantă. Câtă vreme nu e camera vulnerabilă... ar trebui să fie OK.

Noi imagini cu iPhone 6 provin direct din fabrica Foxconn; Vom avea o cameră ieșită puțin În afara carcasei?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×