HTC One M9 comparat cu HTC One M8 Într-o nouă imagine; Diferențele sunt destul de mici!

864 ori
<b>HTC One M9 comparat cu HTC One M8 Într-o nouă imagine; Diferențele sunt destul de mici!</b>După ce luam contact cu o parte a designului lui HTC One M9, prin intermediul unei carcase&nbsp;ajunse pe Internet, vedem acum și o foarte utilă comparație între designul lui HTC One M9 și HTC One M8. &nbsp; Spun "utilă" pentru că toată lumea...

După ce luam contact cu o parte a designului lui HTC One M9, prin intermediul unei carcase ajunse pe Internet, vedem acum și o foarte utilă comparație între designul lui HTC One M9 și HTC One M8.

Spun "utilă" pentru că toată lumea dorește să știe ce diferențe sunt între aceste modele la nivel estetic. HTC One M9 aka Hima va fi anunțat pe 1 martie la MWC 2015 și designul sau e în proporție de 90% similar cu al predecesorului. E păstrat corpul unibody metalic, dar parcă partea inferioară și superioară sunt acum mai puțin rotunjite. Difuzoarele frontale au orificii mai discrete, iar camera frontală și senzorii au fost puțin măriți.

și marginea ecranului pare subțiata, dar la modul insesizabil. în imagine Hima pare mai mic decât HTC One M8, dar nu știm dacă să punem asta pe seama unei diferențe reale de mărime sau doar a alăturării a două fotografii din perspective diferite cu terminalele. Dacă fotografia e reală, atunci M9 va fi mai îngust și puțin mai scurt. Nuanța de gri a telefonului este și ea mai "light" acum. Credeți că există pericolul să îl confundăm pe M9 sau M8 la magazine?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×