Oppo Find 9 se afișează Într-o primă fotografie live; pare a sosi cu un display edge-to-edge

Autor:  | Publicat în:  Oppo 548 ori
<b>Oppo Find 9 se afișează Într-o primă fotografie live; pare a sosi cu un display edge-to-edge</b>După lansarea lui Oppo U3 de acum câteva zile, se pare că producătorul chinez în cauză ne mai pregătește un alt device, și anume modelul Find 9. O primă presupusă fotografie cu acest smartphone a ajuns recent pe web, material ce ne dezvăluie...

După lansarea lui Oppo U3 de acum câteva zile, se pare că producătorul chinez în cauză ne mai pregătește un alt device, și anume modelul Find 9. O primă presupusă fotografie cu acest smartphone a ajuns recent pe web, material ce ne dezvăluie un panou frontal cu display edge-to-edge.

Cu toate acestea, imaginea poate fi doar un fals așa că nu este vremea să ne bucurăm încă de pe acum. După cum știți, unul dintre terminalele cu cele mai subțiri margini din lume este modelul Sharp Aquos Crystal, acesta oferind la pachet o metodă inedită de transfer a sunetului prin intermediul vibrațiilor.

Revenind la Oppo Find 9, potrivit ultimelor zvonuri din presă, se așteaptă ca acest model să ne aducă un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 pe 64-bit, 4 GB memorie RAM, cât și tehnologia de încărcare rapidă VOOC.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×