HTC One M9 Plus mai primeşte o serie de randari via @upleaks, se confirmă noi versiuni de culoare

Autor:  | Publicat în:  HTC 829 ori
<b>HTC One M9 Plus mai primeşte o serie de randari via @upleaks, se confirmă noi versiuni de culoare</b>Cu c&acirc;teva ore &icirc;n urma aflam că HTC One M9 Plus va sosi pe 8 aprilie &icirc;n Beijing şi o serie de imagini promoţionale ne reconfirmau prezenţa unui scanner de amprente la bord, deghizat ca buton Home. Ei bine, acum vedem prin intermediul...

Cu câteva ore în urma aflam că HTC One M9 Plus va sosi pe 8 aprilie în Beijing şi o serie de imagini promoţionale ne reconfirmau prezenţa unui scanner de amprente la bord, deghizat ca buton Home. Ei bine, acum vedem prin intermediul lui @upleaks o serie de noi randari ale terminalului, care ni-l prezintă în diferite versiuni de culoare.

Noul telefon apare în nuanţa Dark Gunmetal, dar şi pe auriu şi argintiu, iar el adopta difuzoare BoomSound, o cameră frontală de mari dimensiuni şi are butonul On/Off în dreapta, ca şi HTC One M9. Handsetul e subiect de zvonuri de ceva vreme şi acest phablet va fi dotat cu un display Quad HD de 5.2 inch, se pare. La bord se va afla şi Android 5.0 Lollipop cu HTC Sense 7.0, dar şi un procesor octa core Snapdragon 810 sau un MediaTek MT6795.

Primim şi 3 GB RAM, probabil 32 GB stocare şi o cameră foto Duo principală de 20.7 MP. În zona frontală mă aştept la un senzor Ultrapixel de 4 MP. Dacă HTC tot decide să promoveze acest M9 Plus pe baza autentificării prin amprentă, să ne aşteptăm oare şi la un sistem de plăţi special venit la pachet cu acest terminal, eventual unul marca HTC?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×