HTC One M9+ primeşte confirmarea pentru actualizarea OTA la Android 6.0 Marshmallow

540 ori
<b>HTC One M9+ primeşte confirmarea pentru actualizarea OTA la Android 6.0 Marshmallow</b>Imediat după lansarea telefoanelor Nexus 6P şi Nexus 5X, am aflat că HTC One M8 şi HTC One M9 vor primi actualizarea la Marshmallow p&acirc;nă la final de an. Azi descoperim că şi HTC One M9+ va avea parte de noul software tot &icirc;n acest an şi...

Imediat după lansarea telefoanelor Nexus 6P şi Nexus 5X, am aflat că HTC One M8 şi HTC One M9 vor primi actualizarea la Marshmallow până la final de an. Azi descoperim că şi HTC One M9+ va avea parte de noul software tot în acest an şi în aceeaşi perioadă ca şi celelalte două modele.

Jason Mac de la HTC a confirmat pe Twitter planurile legate de noul Android, One M8 şi M9 urmând să primească actualizarea în perioada lunii decembrie, iar One M9+ având parte de update la puţin timp după. T-Mobile este în acelaşi timp primul operator american care a anunţat actualizarea over the air pentru Marshmallow, postând o listă cu terminale pe pagina sa de suport.

Marshmallow aduce noul Doze pentru baterie, care pune telefonul într-un mod de funcţionare "deep sleep" pentru a extinde viaţa bateriei. Google Now îşi extinde funcţionalitatea, oferind informaţii contextuale în funcţie de aplicaţia în care vă aflaţi. De asemenea, Android 6.0 aduce şi un control mai simplu pentru sonerii şi volumul playbackului media.

Până să vedem Marshmallow pe aceste telefoane vom vedea lansarea lui HTC One A9, care are acest OS preinstalat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×