Sony Xperia Z3 se duelează cu Xperia Z4 în cadrul unui test de viteză; cine câștigă înfruntarea?

1.521 ori
<b>Sony Xperia Z3 se duelează cu Xperia Z4 în cadrul unui test de viteză; cine câștigă înfruntarea?</b>La fel ca și cei de la HTC, japonezii de la Sony au adus pe piață anul acest un flagship (Xperia Z4) ce nu adoptă mari schimbări comparativ cu versiunea din 2014. Av&acirc;nd la dipoziție at&acirc;t modelul anterior, c&acirc;t și pe succesorul...

La fel ca și cei de la HTC, japonezii de la Sony au adus pe piață anul acest un flagship (Xperia Z4) ce nu adoptă mari schimbări comparativ cu versiunea din 2014. Având la dipoziție atât modelul anterior, cât și pe succesorul acestuia, cei din spatele canalului de YouTube Vat Vo au pus la cale o comparație video între cele două device-uri.

Aceștia au testat ambele telefoane prin intermediul unor task-uri uzuale, ca și rularea de jocuri, eficiența procesoarelor în multitasking, dar și deschiderea rapidă a aplicațiilor. Încă din primele secunde se observă că Xperia Z4 este cu un pas în spate, deși are la pachet un procesor de nouă generație, și anume chip-ul Snapdragon 810.

La finalul clipului ni se dezvăluie faptul că Xperia Z3 a terminat cu 7 secunde în fața lui Xperia Z4, timp care totuși trece nevăzut într-o utilizare uzuală de zi cu zi. Totuși, se remarcă că odată deschise mai multe aplicații, Xperia Z4 începe a lucra ceva mai încetișor, problemă cel mai probabil cauzată de încălzirea procesorului.

Nu în ultimul rând, vedem că diferențele dintre scorurile celor două terminale testate în AnTuTu nu sunt foarte mari (Xperia Z3 - 43.222 / Xperia Z4 - 46.253 ). Vă reamintim că Xperia Z3 sosește cu procesor quad-core Snapdragon 801 și 3 GB RAM, în timp ce succesorul său adoptă chip-ul octa-core Snapdragon 810 și aceeași cantitate de memorie RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×