HTC One (M9) Prime ar putea sosi pe piață În 2015 Înaintea versiunii standard

1.345 ori
<b>HTC One (M9) Prime ar putea sosi pe piață În 2015 Înaintea versiunii standard</b>Deși au existat unele zvonuri despre un posibil HTC One (M8) Prime, terminal care din păcate se pare că a fost anulat, planurile HTC pe anul 2015 ar putea include o astfel de versiune a următorului flagship. Totodată, aflăm că acesta ar putea sosi...

Deși au existat unele zvonuri despre un posibil HTC One (M8) Prime, terminal care din păcate se pare că a fost anulat, planurile HTC pe anul 2015 ar putea include o astfel de versiune a următorului flagship. Totodată, aflăm că acesta ar putea sosi pe piață chiar înainte de versiunea standard HTC One (M9).

Persoana care afirmă acest lucru este nimeni altul decât zvonacul @evleaks, personalitate online ce și-a câștigat destulă faimă printre comunitatea de leakeri. Potrivit acestuia, HTC One (M9) Prime va fi device-ul care va sosi în magazine înaintea versiunii standard care se va numi cel mai probabil One (M9).

De asemenea, ni se oferă și unele informații cu privire la faptul că HTC One Max ar putea avea un succesor, terminal ce va fi lansat tot anul viitor. Ținând cont de faptul că între prima generație One și cea actuală nu au existat atât de multe elemente diferite la partea de design, s-ar putea ca și flagship-ul pe 2015 să adopte aceeași rețetă de succes.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×