Cortana din Windows Phone 8.1 primește o actualizare, include știri și informații financiare

677 ori
<b>Cortana din Windows Phone 8.1 primește o actualizare, include știri și informații financiare</b>Microsoft a început să actualizeze experienta Cortana de la începutul acestei săptămâni, oferind noi informații utilizatorilor prin acest asistent virtual. Update-ul aduce și informații despre acțiuni și știri pe subiecte personalizate. &nbsp;...

Microsoft a început să actualizeze experienta Cortana de la începutul acestei săptămâni, oferind noi informații utilizatorilor prin acest asistent virtual. Update-ul aduce și informații despre acțiuni și știri pe subiecte personalizate.

Datele provin din Bing Finance și Bing News, iar dacă urmăriți un anumit subiect folosind Bing News, Cortana se va folosi de preferințele voastre pentru a vă servi știrile adecvate. Același update a adus și o mică schimbare de ordin estetic, astfel că acum există linii între diferite secțiuni. Din câte afirma un comentator pe site-ul wmpoweruser, Cortana ar include acum și o secțiune de informații speciale despre Cupa Mondială, care începe mâine.

După cum știți, Google Now vă poate servi automat rezultatul unui meci de fotbal, dacă ați căutat să zicem Real Madrid de 3-4 ori prin intermediul său. E posibil ca și Cortana să primească această funcție în curând și să vă anunțe care mai sunt scorurile în cadrul Cupei din Brazilia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×