Feedly victima unui atac DDoS, atacatorii cer răscumpărare pentru a se opri!

1.277 ori
<b>Feedly victima unui atac DDoS, atacatorii cer răscumpărare pentru a se opri!</b>Iată ce ne apropiem tot mai mult de momentul în care băncile vor fi ținute ostatice nu cu armele, ci prin mijloace digitale și ele vor fi jefuite, dar fără victime... Cu un pas mai aproape de acel moment suntem astăzi, când celebrul serviciu feed...

Iată ce ne apropiem tot mai mult de momentul în care băncile vor fi ținute ostatice nu cu armele, ci prin mijloace digitale și ele vor fi jefuite, dar fără victime... Cu un pas mai aproape de acel moment suntem astăzi, când celebrul serviciu feed readerFeedly a picat din cauza unui atac DDoS și este ținut prizonier de hackeri.

Feedly este una dintre cele mai populare alternative de când nu mai avem Google Reader, iar aici la Mobilissimo este o unealtă vitală pentru a găsi știrile cele mai proaspete și a fi la curent cu evoluția tehnologiei. Ei bine, cu câteva ore în urmă Feedly a avut parte de un atac DDoS, care a conținut ceva vreme, iar atacatorul șantajează compania din spatele lui Feedly, altfel nu va opri atacul.

Deocamdată cei de la Feedly au refuzat să plătească și lucrează cot la cot cu providerul de Internet pentru a combate atacul. Se pare că există și alte victime și au fost implicate și autoritățile. Vă dați seama dacă se întâmplă un lucru de acest gen la PayPal, la serverele Visa sau chiar și la un site mare de Poker sau pariuri online?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×