HTC anunță lansarea lui M9+ și pe plan european; iată cu ce vine în plus față de modelul standard

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.456 ori
<b>HTC anunță lansarea lui M9+ și pe plan european; iată cu ce vine în plus față de modelul standard</b>&Icirc;n luna martie direct de la t&acirc;rgul Mobile World Congress 2015, vă prezentam modelul HTC One M9, terminal care nu a avut parte de o primire pozitivă din partea publicului, și nici a editorilor IT ce au avut șansa să-l teste. Printre...

În luna martie direct de la târgul Mobile World Congress 2015, vă prezentam modelul HTC One M9, terminal care nu a avut parte de o primire pozitivă din partea publicului, și nici a editorilor IT ce au avut șansa să-l teste. Printre principalele nemulțumiri avute, s-au numărat design-ul neschimbat, camera foto dezamăgitoare, dar și problema cu chip-ul Snapdragon 810.

Totuși, la scurt timp de la debutul său, în Taiwan, HTC anunța în mod uimitor o ediție îmbunătățită a lui M9, device ce avea să fie numit M9+. Astăzi, compania HTC ne anunță că noul telefon va sosi pe plan oficial și în Europa.

În acest moment, HTC One M9+ este listat și de către câțiva retaileri români, ca și Cel.ro, magazin ce afișează un preț de 2.959 lei pentru acest terminal, sumă chiar mai mică față de cea practicată pentru modelul standard.

Având la dispoziție atât specificațiile pentru One M9, cât și cele pentru One M9+, în tabelul de mai jos puteți observa o comparație din punct de vedere tehnic între aceste două device-uri (click pe imagine pentru tabelul complet). Primul lucru prin care se diferă cele două terminale, este display-ul. În cazul lui One M9 beneficiem de un panou FHD de 5 inch, pe când modelul One M9+ aduce un ecran QHD de 5.2 inch.

Comaparatie HTC One M9 vs HTC One M9+

Diferențele sunt reprezentate și de către procesorul implementat la pachet, taiwanezii optând de această dată să folosească un chip MediaTek Helio X10 de tip octa-core pe smartphone-ul One M9+. Nu în ultimul rând, One M9+ aduce un senzor foto dual pe spate, la fel ca și modelul flagship de anul trecut, dar și un scanner de amprente.

Din păcate, capacitatea bateriei de pe HTC One M9+ a rămas aceeași cu cea de pe modelul anunțat în martie, lucru ce nu sună deloc bine.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×