HTC One M10 ar urma să sosească de abia în martie, primele prototipuri fiind returnate; Se lucrează la un design nou!

1.464 ori
<b>HTC One M10 ar urma să sosească de abia în martie, primele prototipuri fiind returnate; Se lucrează la un design nou!</b>Spre finalul anului trecut apăreau zvonuri despre viitorul flagship HTC, cunoscut pentru o perioadă sub numele de cod Perfume. &Icirc;l ştim şi drept HTC One M10 şi deşi &icirc;l aşteptam la MWC 2016 lună viitoare, terminalul ar putea fi anuntat...

Spre finalul anului trecut apăreau zvonuri despre viitorul flagship HTC, cunoscut pentru o perioadă sub numele de cod Perfume. Îl ştim şi drept HTC One M10 şi deşi îl aşteptam la MWC 2016 lună viitoare, terminalul ar putea fi anuntat de abia în martie.

Se pare că o serie de prototipuri ale noului handset ar fi fost returnate, oficialii şi experţii care le-au testat nefiind mulţumiţi de ele. Astfel se lucrează acum la un nou design, care printre altele ar implica şi o zonă rotunjită a camerei şi nu pătrată ca la predecesori. HTC One M10 ar sosi cu o carcasă metalică şi o baterie de 3000 mAh, conform unor surse din Taiwan.

E posibil ca noul venit să fie rezistent la apă şi conform cu standardele IP78, iar în spate să se afle o cameră de 23 megapixeli, daca ne luam dupa aceleași surse. Vom primi şi un scanner de amprente, integrat în faţă şi nu în spate, posibil ca pe HTC One A9. Evident printre dotari se numara şi procesorul Snapdragon 820 şi rămâne de văzut dacă HTC va trece la rezoluţia Quad HD şi pe flagshipul sau cel nou.

E interesant că am avut nici o scăpare foto cu acest model până acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×