Samsung Galaxy Note 3 a primit actualizarea la Android 5.0 Lollipop În Rusia

1.407 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 a primit actualizarea la Android 5.0 Lollipop În Rusia</b>Android 5.0 Lollipop își extinde treptat acoperirea, sosind pe tot mai multe terminale celebre, printre care se număra de azi și Galaxy Note 3. Phabletul ar fi primit noul software în Rusia, întrecându-l chiar pe Galaxy Note 4 în această regiune....

Android 5.0 Lollipop își extinde treptat acoperirea, sosind pe tot mai multe terminale celebre, printre care se număra de azi și Galaxy Note 3. Phabletul ar fi primit noul software în Rusia, întrecându-l chiar pe Galaxy Note 4 în această regiune.

Cei de la Sammobile au pus la dispoziție pachetul software cu Lollipop pentru Note 3aici si puteti face flashing si obtine Android 5.0 si pe modelul vostru Note 3 astfel. Lollipop aduce Material Design pe Note 3 și optimizează mai bine aplicarea lui TouchWiz pe ecranul cel mare. Aparent, Note 3 fusese criticat pentru lipsa de optimizare a interfatei sale pentru diagonala mare. Changelogul include și o administrare mai buna a consumului bateriei si o creștere a performanței.

Android 5.0 ar urma să aducă și o serie de funcții de pe Note 4 pe Note 3, printre care și suportul îmbunătățit pentru multi window. De vreme ce Note 3 a primit actualizarea in Rusia, mă aștept ca și țările vecine să aibă parte de același release în curând și apoi să urmeze și lansarea globală. și totuși cum rămâne cu Note 4?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×