HTC One Max comparat În imagini cu Samsung Galaxy Note 2 și 3

2.056 ori
<b>HTC One Max comparat În imagini cu Samsung Galaxy Note 2 și 3</b>Am trecut peste surprindererea legată de faptul că HTC nu a lansat phabletul One Max la IFA 2013 și așteptam acum în orice zi debutul acestui device. Până atunci astăzi ne luăm porția zilnică de scăpări, prin intermediul unor imagini în care...

Am trecut peste surprindererea legată de faptul că HTC nu a lansat phabletul One Max la IFA 2013 și așteptam acum în orice zi debutul acestui device. Până atunci astăzi ne luăm porția zilnică de scăpări, prin intermediul unor imagini în care HTC One Max este comparat cu Galaxy Note 2 și 3.

Ce știm până acum despre acest terminal este că va avea un ecran de 5.9 inch Full HD, va păstra toate tehnologiile lui One (BoomSound, Zoe, Ultrapixel și BlinkFeed), va aduce nouă interfața HTC Sense 5.5 și va integra un scanner de amprente în spate, sub camera. La 5.9 inch în diagonală, acest model este puțin mai mare decât Galaxy Note 3, ceea ce se remarcă în imagine, după cum se remarcă și faptul că HTC-ul este mai gros decât rivalii săi.

HTC One Max benchmark

Noile imagini confirmă și suportul pentru conectivitate 4G LTE și vedem încă o dată capacul înlăturabil din spate. Odată înlăturat, acesta ne permite să aruncăm o privire mai îndeaproape asupra senzorului biometric. Va fi interesant să vedem ce abordare adopta HTC aici și dacă va folosi propriul software pentru amprentare sau va apela la Google.

HTC One Max

HTC One Max

HTC One Max 4G

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×