Nokia postează un teaser pentru lansarea phabletului Lumia 1520, pe 22 octombrie

1.005 ori
<b>Nokia postează un teaser pentru lansarea phabletului Lumia 1520, pe 22 octombrie</b>Se pare că evenimentul Nokia de la New York, de pe 26 septembrie nu are legătură cu phabletul Lumia 1520, care va sosi pe 22 octombrie. Aceasta din urmă dată e confirmată de un nou teaser Nokia, pe care îl puteți vedea mai jos. &nbsp; Teaserul...

Se pare că evenimentul Nokia de la New York, de pe 26 septembrie nu are legătură cu phabletul Lumia 1520, care va sosi pe 22 octombrie. Aceasta din urmă dată e confirmată de un nou teaser Nokia, pe care îl puteți vedea mai jos.

Teaserul este simplu, conținând 3 hashtag-uri și o fotografie, cu toate că sintagma de "inovație reinventată" sună puțin ciudat. Datele problemei le știm deja: Nokia Lumia 1520 va avea un ecran Full HD de 6 inch, CPU Snapdragon 800 și Windows Phone 8 GDR3 drept OS. La bordul său vom găsi o cameră de 20 de megapixeli cu lentila Carl Zeiss, tehnologie Pureview și bliț dual LED.

Cele mai noi imagini ajunse pe web cu acest device indică un design similar cu al lui Nokia Lumia 925 și per total o carcasă în stilul Fabula Design. Rămâne acum să aflăm și ce funcții deosebite ne aduce acest phablet și lace preț va sosi el. Pentru cei care se întreabă, imaginea de mai sus este o fotografie aparent realizată în Abu Dhabi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×