HTC One Max începe să primească actualizarea la Android Lollipop

883 ori
<b>HTC One Max începe să primească actualizarea la Android Lollipop</b>HTC One Max este unul dintre primele phableturi masive lansate de HTC, el dat&acirc;nd din octombrie 2013. Terminalul a primit &icirc;n sf&acirc;rşit actualizarea la Lollipop &icirc;n ultimele ore, după cum confirma şi captură de mai jos. &nbsp; Acest...

HTC One Max este unul dintre primele phableturi masive lansate de HTC, el datând din octombrie 2013. Terminalul a primit în sfârşit actualizarea la Lollipop în ultimele ore, după cum confirma şi captură de mai jos.

Acest phablet nu a fost prea bine primit la debut, având dotări neconvingătoare şi un format masiv, care la acea vreme nu era atât de popular ca azi. Pachetul software al actualizării ocupa 760 de MB, iar procesul de trecere la Lollipop se face via OTA. Deocamdată a fost confirmată sosirea sa în Asia şi câteva ţări din Europa (Polonia, Cehia, Franţa, Italia).

Aceasta sosire a lui Lollipop reprezintă de fapt o întârziere, de vreme ce terminalul trebuia să primească Android 5.0 din lună martie. Vă reamintesc că acest model debuta cu un ecran Full HD de 5.9 inch, procesorul modest Snapdragon 600 şi integra chiar şi un senzor pentru amprente, dar şi celebra camera Ultrapixel în spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×