HTC One Max se lansează pe 15 octombrie, conform unor surse din China

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.187 ori
<b>HTC One Max se lansează pe 15 octombrie, conform unor surse din China</b>îl așteptăm pe HTC One Max de ceva vreme și iată că phabletul ar putea debuta peste 2 săptămâni și câteva zile, dacă ne luăm după câteva surse din China. Acest nou device a ajuns pe web printr-o abundența de scăpări și acum are parte de...

îl așteptăm pe HTC One Max de ceva vreme și iată că phabletul ar putea debuta peste 2 săptămâni și câteva zile, dacă ne luăm după câteva surse din China. Acest nou device a ajuns pe web printr-o abundența de scăpări și acum are parte de unele noi.

Inițial îl așteptăm pe acest model la IFA 2013, dar iată-l gata de lansare în preajma debutului lui Android 4.4. KitKat și Nexus 5. Phone Arena citează surse din rețeaua de socializare Weibo care afirmă că One Max va fi anunțat oficial pe 15 octombrie. în urmă cu o săptămână imagini cu acest phablet își făceau apariția pe TENAA, un site care se ocupă cu certificarea terminalelor mobile.

Asta înseamnă că handsetul a primit deja aprobarea pentru utilizarea în China. Dacă ne luăm după informații și fotografii, HTC One Max va veni cu un display de 5.9 inch, un display Full HD și un procesor quad core Snapdragon 800 de 2.3 GHz, plus 16 GB memorie internă. Vom avea și 2 GB RAM, o cameră Ultrapixel și un scanner pentru amprente în spate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×