HTC One Max se lansează pe 15 octombrie, cu scanner de amprente la bord

964 ori
<b>HTC One Max se lansează pe 15 octombrie, cu scanner de amprente la bord</b>Am tot auzit de HTC One Max în ultima vreme și deși ne așteptam la un anunț la IFA 2013 la începutul lunii trecute, iată-ne în octombrie fără vreo urmă de acest phablet pe piață. Ei bine, se pare că 15 octombrie ar fi noul deadline pe care...

Am tot auzit de HTC One Max în ultima vreme și deși ne așteptam la un anunț la IFA 2013 la începutul lunii trecute, iată-ne în octombrie fără vreo urmă de acest phablet pe piață. Ei bine, se pare că 15 octombrie ar fi noul deadline pe care trebuie să îl respecte terminalul.

Wall Street Journal și Engadget, două surse cu reputație în domeniul Tech/IT afirmă că pe 15 octombrie vom asista la anunțul oficial al mult așteptatului HTC One Max. Asta înseamnă că săptămâna viitoare, marți vom vedea cum arată un HTC One cu diagonală mai mare și scanner de amprente în spate.

Ce vedeți mai sus este invitația HTC la eveniment în versiunea taiwaneză. Ea are și rol de teaser, afirmând că "un deget deschide o vedere de ansamblu", aluzie la scannerul de amprente. Mai așteptăm la bordul acestui device un ecran de 5.7+ inch cu rezoluție Full HD, procesor Snapdragon 800 și 2 GB RAM, plus cameră Ultrapixel de pe One și o nouă interfața HTC Sense.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×