HTC One Mini disponibil pe roșu și albastru În oferta evoMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.333 ori
<b>HTC One Mini disponibil pe roșu și albastru În oferta evoMAG.ro</b>HTC One Mini este unul dintre modelele Mini cele mai apreciate din 2013, iar versiunile sale colorate ajung astăzi la retailerul autohton evoMAG.ro. Acesta vinde atât terminalul pe roșu, cât și pe albastru. &nbsp; în plus, trebuie să aflați că de...

HTC One Mini este unul dintre modelele Mini cele mai apreciate din 2013, iar versiunile sale colorate ajung astăzi la retailerul autohton evoMAG.ro. Acesta vinde atât terminalul pe roșu, cât și pe albastru.

în plus, trebuie să aflați că de azi evoMAG.ro oferă transport gratuit la orice comandă indiferent de oraș și de valoarea acesteia. Revenind la handseturi, ele costă 1.499 lei la retailer, cu versiunea roșie aflată pe stoc, iar cea albastră urmând să intre în stoc în curând. Acest smartphone a primit review aici și am apreciat în special aspectul audio, care ofera o performanta aproape egala cu cea de pe HTC One cel mare.

și ecranul său este excelent, iar camera e demnă de un flagship, folosind un senzor Ultrapixel și având parte de HTC Zoe și funcțiile lui One. Aflați și că acest model atinge 7 ore de playback video pe YouTube, ceea ce înseamnă mai mult decât cele 4-5 ore ale lui Nexus 5, de exemplu, deci stăm rezonabil și la baterie, cel puțin pentru playback media.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×