Primul smartphone cu procesor Tegra 4i ajunge În Europa la un preț accesibil

1.093 ori
<b>Primul smartphone cu procesor Tegra 4i ajunge În Europa la un preț accesibil</b>Deși unii dintre noi se așteptau ca soluția hardware Tegra 4i să fie implementată de către un brand mai cunoscut, iată că nu se întâmplă așa, primul smartphone care va integra un astfel de procesor fiind de origine franceză. &nbsp; Acesta se...

Deși unii dintre noi se așteptau ca soluția hardware Tegra 4i să fie implementată de către un brand mai cunoscut, iată că nu se întâmplă așa, primul smartphone care va integra un astfel de procesor fiind de origine franceză.

Acesta se numește Wiko Wax și va fi disponibil pe piața din Europa la un preț de sub 200 euro. Wiko Wax dispune de un display HD de 4.7 inch, un procesor quad-core Tegra 4i tactat la 1.7 GHz, un GPU 60-core, 1 GB RAM și 4 GB de stocare.

De asemenea, mai avem la dispoziție o cameră foto principală de 8 megapixeli, o cameră foto secundară de 5 megapixeli și un slot pentru carduri microSD. Se așteaptă ca Wiko Wax să fie lansat în magazinele din Europa în cursul lunii viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×