Samsung Galaxy S5 lansat oficial În România, În cadrul unui eveniment cu tentă artistică de la Hotel Intercontinental (Video)

2.539 ori
<b>Samsung Galaxy S5 lansat oficial În România, În cadrul unui eveniment cu tentă artistică de la Hotel Intercontinental (Video)</b>Astăzi, 24 martie am participat&nbsp;la evenimentul de lansare al lui Samsung Galaxy S5 în România, organizat în București, la Hotel Intercontinental. Evenimentul a început cu puțin înainte de ora 12:00 și a inclus atât povesti inspiraționale,...

Astăzi, 24 martie am participat la evenimentul de lansare al lui Samsung Galaxy S5 în România, organizat în București, la Hotel Intercontinental. Evenimentul a început cu puțin înainte de ora 12:00 și a inclus atât povesti inspiraționale, cât și un show cu dans artistic și un scurt speech al CEO-ului Samsung România -Jeongwoo Kim.

La eveniment am remarcat câteva fețe cunoscute, precum Dan Dragomir, Radu Dumitru, Emil Dragotă și George Buhnici, acesta din urmă având azi dimineață premieră, sub forma unui review la Samsung Galaxy S5. Totul a început cu un discurs al unei purtătoare de cuvânt Samsung, care ne-a vorbit despre acest nou smartphone, dar nu în termeni tehnici, ci mai degrabă... sentimentali.

Samsung Galaxy S5 lansat oficial În România

S-a vorbit mult despre modul în care acest device ajuta utilizatorul și au fost spus 4 povești de viață: cea a unei persoane care s-a apucat de fitness, cea a unei persoane pasionate de fotografiat, cea a unui călător și a unei persoane care e propriul său șef și are nevoie de productivitate. Acești 4 oameni au fost prezenți pe scenă pentru a-și spune povestea. Fiecare a folosit telefonul pentru propria pasiune și a fost un moment comic în cele 4 clipuri de prezentare, în care tânărul care era propriul șef varsă "din greșeală" un pahar cu apă peste Galaxy S5, fără ca handsetul să pățească ceva.

Samsung Galaxy S5 lansat oficial În România

Samsung Galaxy S5 va ajunge în magazinele locale în luna aprilie, împreună cu ceasurile smart Gear 2 și Gear Fit. Vă reamintesc că acest telefon integrează o cameră de 16 MP cu captura 4K, un procesor quad core Snapdragon 801, 2 GB RAM și o baterie de 2800 mAh. Acest handset vine cu un mod special Ultra Power Saving, care îi permite utilizatorului să atingă 24 de ore de utilizare, chiar și cu bateria la 10% și ăsta folosind o interfață alb-negru.

Terminalul integrează un display Full HD de 5.1 inch și are o carcasă rezistenta la apă și praf, la o adâncime acvatică de până la 1 metru, timp de 30 de minute. în spatele acestui device există un senzor cardiac, fix lângă blitzul LED, care măsoară pulsul utilizatorului. Avem parte și de o nouă interfață TouchWiz, cu noi widgeturi și funcții și o nouă aplicație S Health.

Apoi a urmat și un număr de dans, cu 2 dansatori și 2 dansatoare realizând un balet tematic pe muzica clasică. La finalul evenimentului Samsung, noul șef al Samsung Mobile România, Alexandru Munteanu a ținut un discurs despre noul device, iar el a fost foarte emoționat, fiind nevoie să își dreagă vocea de câteva ori. Același oficial a declarat că se așteaptă că Galaxy S5 să depășească vânzările lui S4 în România.

Cam acesta a fost evenimentul de azi, cu mențiunea că la standurile de hands on erau expuse și ceasuri Galaxy Gear Fit, care surprindeau plăcut prin fluiditatea interfaței și forma plăcută a carcasei. De remarcat că la lansarea lui S5 nu s-a vorbit absolut deloc despre specificații și termeni hardware, accentul fiind pus pe partea umană. Revenim cu un material detaliat de hands on în curând!

Iată și retailerii români care-l oferă în acest moment la precomanda:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×