HTC One Mini primește actualizarea la HTC Sense 6.0

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.021 ori
<b>HTC One Mini primește actualizarea la HTC Sense 6.0</b>HTC One Mini, telefon testat la Mobilissimo.ro cu fix un an în urma primește în aceste zile actualizarea la HTC Sense 6.0. Terminalul primește noua interfața printr-un update software, care a început să fie distribuit în Europa. &nbsp; Până la...

HTC One Mini, telefon testat la Mobilissimo.ro cu fix un an în urma primește în aceste zile actualizarea la HTC Sense 6.0. Terminalul primește noua interfața printr-un update software, care a început să fie distribuit în Europa.

Până la finalul lunii toți posesorii de One Mini ar trebui să aibă noul UI la dispoziție. Pe lângă HTC Sense 6.0, utilizatorii vor primi și acel mod de baterie Extreme Power Saving, care a fost apreciat pe HTC One M8. în plus, mai este inclus și noul BlinkFeed și îmbunătățiri aduse camerei. Pachetul software asociate actualizării ocupa în jur de 500 MB și este disponibil pentru orice model One Mini cu KitKat la bord.

Update-ul aduce și noi fonturi, un buton care închide toate aplicațiile recente, o nouă interfață pentru galerie și camera și suport pentru Puncte de Interes pentru gruparea pozelor în galerie în funcție de localizarea pe hartă. în BlinkFeed veți primi acum recomandări de restaurante, iar HTC One Mini are parte și de funcția Do Not Disturb și de un player muzical ușor îmbunătățit.

Tu ai primit actualizarea? [FORUM]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×