Noul CEO ARM pune piciorul În prag: "nu vom fi cumpărați, nici măcar de Apple"

1.261 ori
<b>Noul CEO ARM pune piciorul În prag: "nu vom fi cumpărați, nici măcar de Apple"</b>Ultimii ani ne-au adus câte un nou CEO la RIM, Nokia, Yahoo, HP și Apple și iată că și ARM are un nou șef acum. El și-a preluat postul cu o afirmație plină de dârzenie: "nu vom fi cumpărați, nici de Apple, nici de alții". &nbsp; Noul...

Ultimii ani ne-au adus câte un nou CEO la RIM, Nokia, Yahoo, HP și Apple și iată că și ARM are un nou șef acum. El și-a preluat postul cu o afirmație plină de dârzenie: "nu vom fi cumpărați, nici de Apple, nici de alții".

Noul președinte al firmei este Simon Segars, care a fost recent intervievat de către The Guardian. El a afirmat că ARM va rămâne o firmă independenta indiferent de sumele vehiculate pentru o posibilă achiziție. ARM cunoaște în avans planurile marilor companii, unii chiar rivali pe piața de smartphone și tablete. Simon Segars are aici o poziție foarte interesantă, afirmând că ARM trebuie să își păstreze neutralitatea față de aceste companii rivale, de aceea nu se punea problema unei achiziții.

Viitorul ARM? Integrarea chipurilor în ORICE, de la becuri la asfaltul de pe drum sau la frigiderul din bucătărie. ARM vrea să pună presiune pe Intel, care a început să atace piața de tablete și telefoane mobile în ultimul an. Având în vedere zvonurile recente că Apple ar putea apela la Intel, ARM pune toate cărțile pe masă și zic că va câștiga.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×