Iată cu ce are de gând să ne impresioneze Android 5.0 Lollipop la capitolul funcționalitate

Autor:  | Publicat în:  Android 3.389 ori
<b>Iată cu ce are de gând să ne impresioneze Android 5.0 Lollipop la capitolul funcționalitate</b>După cum bine știm, ieri 15 octombrie, Google a anuntaț oficial atât phablet-ul Nexus 6, tableta Nexus 9, cât și versiunea 5.0 a sistemului de operare Android, aceasta fiind numită Lollipop. Pe lângă noua interfață în stil Material Design,...

După cum bine știm, ieri 15 octombrie, Google a anuntaț oficial atât phablet-ul Nexus 6, tableta Nexus 9, cât și versiunea 5.0 a sistemului de operare Android, aceasta fiind numită Lollipop. Pe lângă noua interfață în stil Material Design, Android 5.0 Lollipop aduce la pachet și alte funcții foarte interesante ce vor sosi și pe telefoanele noastre odată cu distribuirea update-ului.

Prima, și cea mai importantă funcție pe care Google o aduce prin intermediul acestei versiuni de Android este versatilitatea sa, descrisă ca fiind cel mai ambițios release Android de la începuturi și până acum. Astfel, Android 5.0 Lollipop va fi disponibil pe multiple platforme, cum ar fi telefoane, tablete și playere media.

O altă funcție utilă pe care o primim este posibilitatea de a ne continua activitatea pe care o desfășurăm pe smartphone direct pe tabletă sau pe un Nexus Player prin intermediul unui televizor. Un astfel de exemplu este vizionarea unui serial pe Nexus Player și continuarea acestuia pe tableta personală, sau chiar pe smartphone-ul din buzunar.

De asemenea, Android Lollipop este în același timp și mai flexibil, oferind utilizatorilor posibilitatea de customizare completă a interfeței, sau a notificărilor ce sunt afișate pe lockscreen. Vom putea alege ce aplicații să fie afișate sub formă de widget pe ecran, sau din partea căror contacte să primim notificări în special.

Aflăm că această funcție se numește Priority Mode, și faptul că poate fi lansată prin utilizarea butonului de volum existent pe device-ul nostru. Totodată, în timpul unei sesiuni de gameplay nu vom mai fi deranjați de către apeluri nedorite, o notificare fiind afișată în partea de sus a ecranului sub formă de pop-up. Vouă cum vi se pare la prima vedere Android 5.0 Lollipop?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×