Noi capturi de ecran cu Windows Phone 8 GDR3 si interfata Nokia "Bittersweet Shimmer"

1.584 ori
<b>Noi capturi de ecran cu Windows Phone 8 GDR3 si interfata Nokia "Bittersweet Shimmer"</b>Peste 2 saptamani asteptam un eveniment Nokia in cadrul caruia vom vedea noi terminale si posibil si un demo pentru Windows Phone 8 GDR3. Asta inseamna ca ar fi momentul sa asistam si la cateva scapari asociate cu noul software, dupa cum e cazul...

Peste 2 saptamani asteptam un eveniment Nokia in cadrul caruia vom vedea noi terminale si posibil si un demo pentru Windows Phone 8 GDR3. Asta inseamna ca ar fi momentul sa asistam si la cateva scapari asociate cu noul software, dupa cum e cazul capturilor de ecran de mai jos.

WP 8 GDR3 va fi lansat in noiembrie, conform unor surse apropiate de Microsoft, iar el va sosi impreuna cu un nou firmware pentru terminalele Nokia, cunoscut drept Bittersweet Shimmer. Actualizarea la GDR3 va aduce suport pentru procesoare quad core Qualcomm si rezolutii 1080p, iar debutul acestui release va coincide cu cel al lui Nokia Lumia 1520, cu al sau ecran Full HD de 6 inch.

Windows Phone 8 GDR3

Imaginile pe care le vedeti in acest articol au fost postate pe Windows Phone Central Forums, fiind descrise drept capturi de ecran din Windows Phone 8 OS Build 10484. Ele sunt preluate de pe un Nokia Lumia 920, iar firmware-ul provine din India. Printre capturi regasim o sectiune Extras in setari, blocarea orientarii ecranului si o fereastra de multitasking.

Noi capturi de ecran cu Windows Phone 8 GDR3 si interfata Nokia "Bittersweet Shimmer"

Exista si o zona speciala in Setari acum pentru modul Driving, astfel ca putem folosi un Windows Phone si la volan. In privinta multitasking-ului avem vesti bune, deoarece putem in sfarsit sa inchidem o aplicatie folosind un X in partea sa dreapta sus. GDR3 va mai aduce si sunete customizate pentru SMS-uri, email, remindere si altele si compatibilitatea cu numeroase device-uri via Bluetooth.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×