HTC One X a Început a primi Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich și Sense 4.1 via OTA

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.604 ori
<b>HTC One X a Început a primi Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich și Sense 4.1 via OTA</b>Toți cei care au cumpărat HTC One X așteaptă Android 4.1 Jelly Bean, dar HTC dorește ca așteptarea să fie mai ușoară și aduce 4.0.4 + Sense UI 4.1 pe telefonul lor de top cu procesor Tegra 3 la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare,...

Toți cei care au cumpărat HTC One X așteaptă Android 4.1 Jelly Bean, dar HTC dorește ca așteptarea să fie mai ușoară și aduce 4.0.4 + Sense UI 4.1 pe telefonul lor de top cu procesor Tegra 3 la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, cameră de 8 Megapixeli, baterie de 1.750 mAh.

Update-ul a început a fi disponibil via OTA - Over-the-Air. Are 148 MB și a debutat prin Germania. Care sunt noutățile:

  • browser mai performant, versiunea integrată de sistemul de operare;
  • camera foto aduce fotografii la o calitate mai bună;
  • Sense UI 4.1 promite o tranziție mai lină prin meniu și pe ecranul de start;
  • bara de notificări îmbunătățită, mai multe informații. Aduce vechiul Quick Settings de la Sense UI 3.0.

întâmplarea face să am un HTC One X de la HTC România pentru testarea unor aplicații, dar nu am primit nicio notificare via OTA și nici când am verificat manual. Bănuiesc că vor lansa update-ul treptat ca să nu-și supraîncarce serverele.

Preț HTC One X în magazinele online:

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×