Consolă Ouya pe baza Android a ajuns la precomandă cu livrarea În 2013

Autor:  | Publicat în:  Console 1.424 ori
<b>Consolă Ouya pe baza Android a ajuns la precomandă cu livrarea În 2013</b>Precizez că nu știam nimic de această companie până acum. Ouya a reușit să adune fonduri de 8.6 milioane dolari, deși își propuseră o valoare mult mai mică - 950.000 dolari. A apărut și un site web ouya.tv de unde se poate precomanda consola...

Precizez că nu știam nimic de această companie până acum. Ouya a reușit să adune fonduri de 8.6 milioane dolari, deși își propuseră o valoare mult mai mică - 950.000 dolari. A apărut și un site web ouya.tv de unde se poate precomanda consola Android pentru 109 dolari.

Scopul acestui device este de a aduce jocurile Android pe televizor și totul la un preț foarte mic. Prețul inițial a fost de 99 dolari și l-au ridicat la 109 dolari, dar urmează o așteptare pe măsură. Livrările se vor face prin martie - aprilie 2013.

Pachetul conține mini-consola și un controler. Vor aduce multe jocuri făcute special pentru această consolă, conținut media în urma unui parteneriat cu XBMC.

Am văzut mai multe proiecte de acest fel în ultimul timp și există un oarecare entuziasm. Se poate obține un preț redus pentru o astfel de consolă. Lipsește display-ul sau bateria, ambele joacă un rol important în prețul unui smartphone Android. Aici se pune totul într-o micuță cutie cu un design șic și gata ai mini-consola: procesorul, memoria RAM, spațiu de stocare și GPU-ul se regăsesc acolo și chiar la 109 dolari poți primi un device care să se descurce cu toate jocurile existente în Google Play.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×