Operatorul O2 Germania postează un teaser pentru Samsung Galaxy S5

1.848 ori
<b>Operatorul O2 Germania postează un teaser pentru Samsung Galaxy S5</b>Nici nu a fost bine anunțat Samsung Galaxy S5, că deja operatorii freamătă în așteptarea sa. Astăzi aflăm că O2 Germania, de exemplu a postat o pagină teaser pentru noul flagship Samsung. &nbsp; Acesta este primul operator de telefonie care a...

Nici nu a fost bine anunțat Samsung Galaxy S5, că deja operatorii freamătă în așteptarea sa. Astăzi aflăm că O2 Germania, de exemplu a postat o pagină teaser pentru noul flagship Samsung.

Acesta este primul operator de telefonie care a făcut vreo postare oficială legată de noul telefon Samsung. Site-ul celor de la O2 include acum o pagină care permite utilizatorilor să se înregistreze pentru a primi mai multe informații legate de Galaxy S5, un "Samsung care poate face mai multe", conform paginii.

Operatorul german afirmă că terminalul va fi prezentat la finalul lunii februarie, cu referire la evenimentul Unpacked care va avea loc în cadrul MWC, pe 24 februarie. Din păcate O2 nu oferă și alte detalii, precum preț sau specificații, dar asta e de înțeles, deoarece Samsung i-ar fi penalizat serios. Mă intrigă totuși imaginea din teaser, un telefon blurat scufundat în apă. Să înțelegem că noul Galaxy S va fi rezistent la apă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×