HTC One X are deja parte de hacking: rootat prin ClockwordkMod Recovery și flashing prin SuperSU

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.260 ori
<b>HTC One X are deja parte de hacking: rootat prin ClockwordkMod Recovery și flashing prin SuperSU</b>Nici nu s-a lansat HTC One X bine în toată Europa și deja terminalul quad core Tegra 3 are parte de hacking și rootare. Handsetul a fost trect prin flashing și rootare, folosind ClockworkMod Recovery și SuperSU. Evident, acest lucru nu e pentru...

Nici nu s-a lansat HTC One X bine în toată Europa și deja terminalul quad core Tegra 3 are parte de hacking și rootare. Handsetul a fost trect prin flashing și rootare, folosind ClockworkMod Recovery și SuperSU. Evident, acest lucru nu e pentru oricine și trebuie chiar să vă pricepeți, asta dacă sunteți deja într-o țară în care HTC One X se vinde, ca Germania de exemplu.

Ca de obicei, riscurile implică anularea garanției sau probleme cu telefonul. Pentru început trebuie vizitat site-ul HTCDev.com și urmate instrucțiunile de acolo pentru a debloca bootloaderul lui HTC One X, apoi urmează downloaduri și setarea SDK-ului complet Android. Va mai fi nevoie de ClockworkMod Touch Recovery și o versiune de SuperSU care suporta flashing CWM. Lista completă de instrucțiuni se află aici, dacă vă numărați printre primii cumpărători de HTC One X și deja vreți să riscați un hacking.

Nici măcar persoanele care au scris lista de instrucțiuni nu recomandă acest hacking la momentul actual, deci mai trebuie așteptat ca soluția să evolueze. Am văzut că în primele review-uri ale lui HTC One X și One S era criticată interfața Sense 4.0 pentru că e prea minimalistă și acoperă în mică măsură Android 4.0, în vreme ce alții o lăudau pentru acest aspect. Bănuiesc că odată cu hack-ul veți avea la dispoziție opțiuni de personalizare mai vaste, astfel că puteți face să arate un One X ca orice alt terminal doriți.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×