ZTE Warp Sequent, un nou telefon cu Android 4.0; Doar o variantă de ZTE Grand X IN?

1.439 ori
<b>ZTE Warp Sequent, un nou telefon cu Android 4.0; Doar o variantă de ZTE Grand X IN?</b>Contul de Twitter @evleaks a fost cel care a postat acele imagini cu Nokia Lumia 920 și 820 cu ceva timp înainte de lansarea lor, deci suntem foarte atenți atunci când aceștia publică imagini cu telefoane noi. Este și cazul lui ZTE Warp Sequent, un...

Contul de Twitter @evleaks a fost cel care a postat acele imagini cu Nokia Lumia 920 și 820 cu ceva timp înainte de lansarea lor, deci suntem foarte atenți atunci când aceștia publică imagini cu telefoane noi. Este și cazul lui ZTE Warp Sequent, un nou smartphone publicat de acest cont, iar acest model e de fapt o versiune de ZTE Grand X IN.

ZTE Grand X IN a fost prezentat la IFA 2012 și în cazul lui ZTE Warp Sequent vine cu un procesor de 1.4 GHz, display qHD de 4.3 inch, camera de 5 megapixeli și preț de 200 de dolari. Grand X IN avea un procesor Intel și e posibil ca Warp să adopte aceeași soluție. De dragul comparației între cele două (mai ales că există diferențe de design), îl vedeți pe Warp Sequent în imaginea de mai sus și pe Grand X îN în cea de mai jos. Primul vine cu Android 4.0 în varianta stock, în vreme ce al doilea ruleaza o versiune de Android personalizata de ZTE.

ZTE Warp Sequent, un nou telefon cu Android 4.0; Doar o variantă de ZTE Grand X IN?

Predecesorul lui Sequent, ZTE Zarp era bazat pe Android 2.3 Gingerbread și el în varianta stock, deci nu pot să zic că sunt surprins de alegerea de OS. Tot @evleaks afirma că noul produs va sosi pe piața din 17 septembrie prin retailerul Boost Mobile, la doar 200 de dolari. De remarcat și schimbarea numărului de butoane capacitive, de la 4 la 3 de la Grand X IN la Warp Sequent.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×