HTC One X nu reușește să aducă compania taiwaneză pe plus În mai 2012

1.184 ori
<b>HTC One X nu reușește să aducă compania taiwaneză pe plus În mai 2012</b>HTC a avut un 2011 care a început senzațional cu creșteri spectaculoase, dar a doua parte a anului și în special ultimul trimestru au fost un fel de trezire rece la realitate și vânzările au luat un trend descendent care s-a păstrat și în 2012....

HTC a avut un 2011 care a început senzațional cu creșteri spectaculoase, dar a doua parte a anului și în special ultimul trimestru au fost un fel de trezire rece la realitate și vânzările au luat un trend descendent care s-a păstrat și în 2012.

Seria HTC One cu V, S și X a fost lansată pe piață din aprilie 2012 și așteptările lor de a intra în plus se leagă de aceste produse. HTC One X este un smartphone complet și v-am oferit 10 motive pentru care merită a fi luat în seamă pe segmentul telefoanelor de top.

Vânzările din mai 2012 au scăzut sub 1 miliard de dolari sau cu 26.13% mai puțin față de perioada similară din 2011. Asta pentru că au vândut mai puțin decât anticipau. Nici nu a fost lansată seria One în totalitate în SUA. Estimaseră că pe trimestrul II din 2012 vor avea o cifră de afaceri de 3.5 miliarde față de 2.2 miliarde în primul trimestru din anul în curs. Pare un target greu de atins în acest moment.

Credeți că seria One se va vinde mai bine în a doua parte a lui 2012?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×