RIM lua În calcul o trecere la Android, CEO-ul confirmă

1.292 ori
<b>RIM lua În calcul o trecere la Android, CEO-ul confirmă</b>CEO-ul RIM, Thorsten Heins a avut recent un interviu cu The Telegraph și a recunoscut un fapt surprinzător: compania pe care o conduce a luat în calcul la un moment dat trecerea la Android. Tot în același interviu Thorsten a recunoscut că Research...

CEO-ul RIM, Thorsten Heins a avut recent un interviu cu The Telegraph și a recunoscut un fapt surprinzător: compania pe care o conduce a luat în calcul la un moment dat trecerea la Android. Tot în același interviu Thorsten a recunoscut că Research în Motion nu poate ține pasul cu Apple și Samsung fără a primi ajutor extern.

Revenind la subiectul Android, acesta a fost luat în calcul drept varianta de OS pentru terminalele RIM înainte de a începe dezvoltarea lui BlackBerry 10 OS. Heins afirmă că decizia a fost luată deoarece e greu să te diferențiezi în ziua de azi față de restul producătorilor Android și canadienii nu au dorit să riște. în plus, având în vedere procesele pe care le au de înfruntat Samsung și HTC, RIM poate că a luat o decizie bună să stea departe de OS-ul căruia Steve Jobs îi declarase "război termonuclear".

CEO-ul afirmă că asul din mânecă al companiei este BlackBerry Messenger, care oferă funcții de mesagerie mobila unice pe piața smartphone. BBM e considerat un selling point de către acest oficial și experiența de mesagerie nu are egal la rivalii RIM, sau cel puțin așa declară Heins. O trecere la Android ar fi însemnat că BBM era deschis pentru utilizare și altor producători, ceea ce scădea din unicitatea ofertei BlackBerry.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×